Alex z Madagaskaru

17 augusta

Išla som na návštevu a nevedela som sa rozhodnúť, čo zoberiem ako darček malému školákovi. Neviem, či by som vybrala hru alebo hračku podľa jeho predstáv a tak som si spomenula, ako mi rozprával o tom, ako má strašne rád Madagaskar. Ja viem, čo u detí platí teraz, nemusí už zajtra, ale aj tak som to riskla. A neviem, ale keď súdim podľa seba, keď som bola malá, nová hračka ma tešila len chvíľu.

Tak som našla obrázok Alexa, upravila ho podľa možností, ktoré som mala doma a pustila som sa do toto. Pôvodne som zamýšľala vankúš, ale mala som na to len pár dní a to by som nestihla. Predlohu som si vytvorila pomocou programu na vyrábanie predlôh na vyšívanie, po vytlačení som ju trocha upravila (predsa len to rozlišuje každý pixel) a tu je postup.








Prvý deň som toho veľa nespravila, lebo tam bola tá príprava, ale potom sa to už pekne rozbehlo :-) A tu je aj zarámovaný :-


Neviem, či sa potešil, ale zdá sa, že jeho maminke sa páčil :-)

Prajem pekný deň !


Mohlo by sa páčiť

2 comments

  1. Vau, za 5 dní to spraviť...klobúk dolu.... ja som pred dvoma rokmi začala v zime vyšívať obrázok a nejako sa neviem dokopať k dokončeniu, takže u mňa máte veľký obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! No nemala som na výber :-))) Ale napr. také vyšívanie pre mňa samú, to mi trvá dlhšie, lebo viem, že mám čas.Smaragd od Muchu by vedel rozprávať :-D

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.