Sonidlo

21 augusta

Toto čudo som predstavila v tomto príspevku, kde Soňu a Nikol zaujali. Brno a Morava sú na pár hodinové stretnutie trochu od ruky, veľká škoda, lebo tieto dve blogerky by som rada stretla osobne. No a keďže mi nejaké zostali a baby prejavili záujem, rozhodla som, že ich im spravím radosť a trošku ich upravím pre ne na mieru :-)

Verziu druhú ukážem až vtedy, keď dorazí do Prahy, čo bude dúfam už dnes :-)

Pekný deň!

Mohlo by sa páčiť

10 comments

  1. Nádherná věcička, Sonidlo i Nikolka jsou skvělé blogerky a Ty jsi skvělá, jak dokážeš svou tvořivostí potěšit druhé!! Krása!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja ich mám moc rada, preto som neváhala a hneď, ako som mala trochu čas, som sa vrhla na prerábku :-) ďakujem

      Odstrániť
  2. To je krásný, ostatně jako všechny ostatní :))) Mom moc děkuji. Jak já bych se za vámi hned rozjela na Slovensko, sice to podle googlu trvá do Piešťan 4 hodiny, ale s naší slavnou D1, tak 6 :(( Ale nějaký sraz s vámi všemi a Soničkou by byl úžasný, to bych muže žadonila, aby mě tam dovezl (jen by jste mu musely najít nějaké hrady a zámky nebo prodejnu elektra, aby se zabavil :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, som zvedavá, čo povieš na svoj :-D no hradov a zámkov a zrúcanín je tu dosť a predajne elektra rovno v meste, takže ja si myslím, že by to čakanie zvládol :-D pri najhoršom by ste si spravili malý slovenský výlet a nechali by ste sa rozmaznať v piešťanských kúpeľoch :o)

      Odstrániť
    2. Jééj lázně! No tam bych se blahem rozpustila a až by bylo těžký mě přefiltrovat z tý vody :) Ale třeba na podzim bych ho na malý výlet mohla ukecat, třeba na 2 dny :)

      Odstrániť
  3. tak toto ma pobavilo že "až by bylo těžký mě přefiltrovat z tý vody" :-D :-D :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dorazil a je krásnější než jsem si ho vůbec představovala! Zuzanko moc děkuji az dopis i dáreček, na facebooku ve zprávách (další) máš oslavnou ódu :)))

    OdpovedaťOdstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.