Jesenné dekorovanie: 1/2

11 októbra

Najvyšší čas odložiť aktuálne dekorácie a vymeniť ich za jesenné... Minulý rok som si tak narýchlo spravila provizórny venček, ktorý tento rok asi prerobím na iný. Sviečku mi na povale rozpustili letné horká, tak buď si kúpim novú, alebo spravím poriadny venček :o) V Jysku som si kúpila sviečky, v KIK-u servítky, v dedinskom parku som si nazbierala šišky a nejako som to pospájala. Zostalo mi zopár lístkov z minulého roka, tak som ich tam prihodila. A nesmiem zabudnúť na gaštany! No a behom pár minút vznikla táto jednoduchá ozdoba na kuchynský stôl vo farbách jesene :-).







Čo nato poviete, páči / nepáči?

Prajem pekný piatkový večer!


Mohlo by sa páčiť

8 comments

  1. Hezké :)) Moc se mi líbí ty svíčky a celkově ta sladěnost :) Jen bych tam dala místo šišek malé okrasné dýničky, protože mě šišky evokují Vánoce :) Ale to je jen má dýňová úchylka, kdybych mohla, tak mám ty tykve všude :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! na tie sviečky som narazila náhodou a zobrala som si ich hneď so sebou, že šak ja niečo vymyslím. ešte k tomu aj voňajú a nie je to tam asi vidno, ale majú na sebe jesennú okrasu :o) mne sa tam zase viac hodia tie šišky :-D chcela som tam dať aj bukvice, ale boli akési čerivé, tak som ich nechala ležať v parku :-( tekvičky budem mať živé, okrasné od Maťkovej babky, tie budú mať vlastné čestné miesto :-) ale tekvičky sa objavia okrajovo v tom druhom kratučkom videu :o)

      Odstrániť
    2. Ozdůbku vidím, proto se mi líbí snad ještě víc :)) A vůně může být už jen příjemný bonus. Bukvice by mohly vypadat hezky :) Nebo větvička rakytníku, šípku nebo jeřabin :)) Až mám chuť taky něco spáchat :))

      Odstrániť
    3. vetvičky budem dávať pre zmenu na venček :-D teda asi, ešte nemám presnú predstavu, ako bude vyzerať, na nete je toľko inšpirácií, že sa neviem rozhodnúť, ktorou sa nechám zblbnúť :-D

      Odstrániť
  2. Krásné barvičky svíček a vůbec jak píše Nikolka, sladěno je to báječně. U nás se žádná podzimní dekorace nedělá ani nevím proč.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve je u nás taká búrka a vietor, že sa z nej aj trochu teším, lebo to je tá krajšia časť jesene - jej farby a takéto ozdoby :-) to, čo je vonku, to je práve to, prečo jeseň veľmi nemám rada :-D takže som celkom rada, že som sa dnes k tomu dokopala a spravila ju, už bolo načase dať preč tie divé kvety a ruže :o) ja rada zdobím počas každého obdobia, je to moja úchylka. už niekoľko rokov si hovorím, že si aj návlečky na vankúše spravím podľa toho a malé obrúsky, ale stále tam mám len tie hnedé.

      Odstrániť
    2. No u nás je taky celý den ošklivo, ale když je hezky a svítí sluníčko, do toho krásně zbarvené listí, to je pro mě ideální podzim. Já dekoruji jen většinou na Vánoce :)

      Odstrániť
    3. hej, v takom krásnom duchu som začínala predchádzajúci príspevok, záhradu sme mali ako zaliatu zlatom, žlté listy ovocných stromov a slnko k tomu, nádhera pozerať sa von, aj prechádzku som si musela spraviť. a ten gradient na stromoch pri Váhu, och. dúfam, že to skončí, kým pôjdem spať, lebo ja sa vtedy bojím a nemôžem zaspať :-)
      ja som zvykla na Veľkú noc a Vianoce, ale keď už mám vlastné a začala som takto vymýšľať s kadejakými DIY a k tomu toľko inšpirácií, tak to využívam celý rok :-D

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.