♉♀ Býk (Projekt 2014: 12/40) ♀♉

21 apríla




Býk
 
"Býk je pevné, ženské a zemské znamenie ovládané Venušou. Býk v sebe spája stálosť pevného znamenia, trpezlivosť a pragmatizmus zemského živlu so zmyselnosťou planéty Venuše. Dáva pokojnú, rozvážnu povahu so silným sklonom vychutnávať si potešenia tohto sveta a často s tvrdohlavými, nemennými postojmi" (http://www.zverokruh.sk)

Trochu to takto vyšlo na Veľkú noc, ale tak žiadna tragédia to nie je, či? :-) Priznám sa, že hoci mám slovenské tradície veľmi rada, túto by som najradšej zrušila.
Pokračujeme časťou "Znamenia horoskopu" môjho "Projektu 2014" a to znamením, ktoré začína dnes a bude tu s nami do 20.5., kým ho nevystriedajú blíženci. Veľkosť obrázka bez lemovania je 56x47.









Majte pekný zvyšok dňa, už v kľude a bez otravných šibačov :-). A ja sa asi vyberiem na malú podvečernú prechádzku...


♉ Pekný deň! ♉


Mohlo by sa páčiť

2 comments

  1. Ja idem oci nechat na Tvojej praci. Nadherne, nadherne, no a este aj moje znamenie. Suzi si sikovna a v mojich ociach talentovana. Tvoj blog je moj relax, skoda, ze som ho nenasla uz skor. Zelam pekny vecer.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za tieto slová, veľmi ma potešili :-) vždy sa poteším, keď sa nájde človek, ktorému sa to páči, lebo v reálnom živote sa stretávam zo všelijakými reakciami a občas na mňa pozerajú ako na blázna :-)
      a som rada, že som potešila aj znamením :-)

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.