DIY darčekové visačky

06 novembra


Tieto visačky vznikli ešte v lete, keď som robila na svojom druhom blogu giveaway. Nemohla som ale zohnať visačky podľa predstáv a presne v týchto farbách, tak som sa rozhodla, že si vyrobím vlastné. Z istých dôvodov som nechcela robiť nič vyšívané, čo by bolo súčasťou ceny, no nakoniec som tie visačky predsa len spravila vyšívané, visačka snáď nezabije nikoho. Tak som začala pátrať po niečom šikovnom kvietkovom a nakoniec som sa rozhodla pre dizajn od Lesley Teare s názvom Winter Pansies, ktorý bol ako "freebie" na webovej verzii časopisu Cross Stitch Collection. Dizajn bol pôvodne predstavený ako visačka na vianočný darček, ja som si z neho spravila visačku na letný darček.
Keď už som poznala mená víťaziek, začala som pracovať. Musela som čakať na tento okamih, lebo bolo treba prispôsobiť šírku podľa mena a ja som nevedela, ako bude dlhé. Keďže jeden balíček bol ladený do červena a druhý do fialova, resp. ich obsah, tak som aj tieto visačky spravila podľa toho. Potom som už len s tvrdého výkresu spravila "šípky", spravila dierky, nalepila obrázky a balíčky mohli odcestovať.







Pekný večer!


Mohlo by sa páčiť

6 comments

  1. Jakou parádu dělá na poličce, kterou jsem si vyladila v těchhle barvách. :) Já jsem ráda, že ses do nich pustila, protože mě moc těší, že mám doma hned dva kousky tvé vlastnoruční výroby. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa teším, že si jej našla miesto aj po rozbalení :-D Rada som aj ja, lebo takéto fajnové originálne by som veru nezohnala, aj keby som hľadala ďalší mesiac :-)

      Odstrániť
  2. Those are really exquisite tags, the winners will be most delighted, I'm sure.

    OdpovedaťOdstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.