Gorjuss kartičky

10 marca


S dievčatkom Gorjuss z dielne Suzanne Woolcott som sa zoznámila cez výšivky. Nie, ešte tu zatiaľ nič také nebolo, ale bude :-). Podľa mňa je to najrozkošnejšie dievčatko vo svete takýchto postavičiek a jeho poznávacím znamením sú prúžkované pančušky. Trochu neplánovane, po tom, ako som zatúžila po záložke do knihy a pere, som sa rozhodla spraviť si nejaké "Gorjusky" aj do diára. Obrázky som nalepila na výkres, ktorý som po okraji oblepila páskami (zelená KIK, zvyšné dve Lidl), aby to bolo veselšie.

↑ You Brought Me Love→ New Heights, ↓ My Secret Place

Keď som písala úvodný príspevok o diári, tak som do neho zabudla vložiť poznámkový blok, ktorý k nemu patril. Zabudla som ho dodatočne odfotiť a príspevok som publikovala. Pôvodne som mu na hornú a spodnú časť nalepila kvietkovú pásku. Teraz, keď už som bola rozbehnutá a zdobenie diára je v plnom prúde, som vrch prispôsobila bábikám. Páska sa dala v pohode odstrániť, miesto som prekryla páskou z Lidla a do stredu nalepila bábiku (Ruby). A "obyčajný obal" vyzeral hneď lepšie :-).





Pekný deň!


Mohlo by sa páčiť

3 comments

  1. Toto dievčatko som už párkrát videla, ale že sa volá Gorjuss som teda netušila :) Tvoj diár je stále krajší a krajší tvoje príspevky o ňom ma veľmi bavia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto dievčatko som už párkrát videla, ale že sa volá Gorjuss som teda netušila :) Tvoj diár je stále krajší a krajší tvoje príspevky o ňom ma veľmi bavia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nebyť tých výšiviek, tak by som nevedela ani ja :-D Ešte je aj Mirabelle, tuším platinová blondína, ale či je to sestra, či čo, nedopátrala som sa :-)
      Na teba síce ešte nemám, ale dostávam sa do toho čoraz viacej, hlavne ma bavia vyrábať takéto blbôstky :-) Som rada, že ťa bavia, bolo na čase sa viac venovať aj iným témam ako vyšívanie :-)))

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.