Made in Czech❀Slovakia

02 júna

 

Po nejakom čase sem opäť prilieta nie jedna sova, ale rovno dve! Potrebovala som vyrobiť jeden úvodný obrázok a tak trochu som odmietala stiahnuť si niekde obrázky a urobiť to z nich. Veď by som sa ako maminka handmade blogu za to musela hanbiť :-). A keďže sa jednalo o špeciálnejšiu udalosť, tak som si sovičky vyrobila s veľkou radosťou.


Telíčko sovy som si opäť obkreslila a vystrihla podľa makety, ktorú som si vyrobila na tieto väčšie sovy. Tak isto to bolo aj pri Patrikovi a pani Bodkovanej. Na ostatné časti som použila vysekávačky, ktoré sú na obrázku, no bez tej kvietkovej, tú som si nakoniec rozmyslela. Brušká som tentokrát nechávala prázdne, lebo som to tak potrebovala na fotomontáž. Potom už nastúpilo lepidlo, ktoré mi pomohlo sovičky poskladať :-).

Výber papiera a kombinácia boli vopred jasné. Potrebovala som, aby v sebe ukrývali určitú symboliku a aby sovy boli v československom duchu, , a teda vo farbách "biela, modrá, červená, to je naša zástava" :-). Zelená a žltá prišli už len na oživenie. A ak trochu prižmúrite oči, tak aj ten vták, ktorý je na papieri pod sovami vám bude pripomínať toho z nášho ľudového motívu.




Pekný deň!


Mohlo by sa páčiť

8 comments


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.