Barbora a Viliam

15 augusta


Obrázky na mojom Instagrame možno napovedali, o čom bude dnešný príspevok. Prišiel čas ukázať vám obrázok celý. Čo sa týkalo výberu materiálu na tento obrázok, tak to bolo výnimočne rýchle. Držala som sa svojej ružovej predstavy, ktorú som spomínala v minulom príspevku, takže to išlo rýchlo 😊. Našťastie, lebo to bola tak trochu "last minute" zákazka pred dovolenkou, takže nebolo kedy váhať.

P.S.: Tesne pred odovzdaním skríža motýlika ešte pribudli písmenká B a V, pričom motýlik tvoril ako keby "&". Škoda, že som si to rýchlo necvakla aspoň na mobil 😞.

♦♦♦

The last pictures on my Instagram could tell you what the next blog post will be. It's time to show you the whole picture. The selection of the material for this picture was exceptionally quick. I kept my pink idea that I mentioned in the last post, so it was really fast 😊. Fortunately, because it was a little "last minute" order before my vacation so there could be no hesitation.

P.S .: I added letters B and V around butterfly before delivery. The idea was that butterfly creates "&" between letters. It's a shame, I didn´t take a picture of that 😞.



Použila som:
♥ rezačka papiera (Fiskars)
♥ sada dizajnových papierov (Tedi)
♥ obojstranná lepiaca páska
♥ pravítko, ceruzka
♥ výsek nevesta a ženích "The One" (Wicynanka)
♥ výsek "Mr & Mrs" (Wicynanka)
♥ ružové lístky (?)
♥ papierové ruže (?)
♥ Pattex Chemoprén Extrém
♥ vysekávačka "Lace Heart" (Martha Stewart Crafts)
♥ motýľová vysekávačka (Crelando)
♥ zlaté číslice (Z-Design)
♥ rámik Ribba 25x25 cm (Ikea)






Pekný zvyšok večera!

Mohlo by sa páčiť

0 comments


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.