◠◦❁◦◠ Svadobný... ◠◦❁◦◠

27 apríla


Takto o týždeň už bude po všetkom :-). Obrázok so svadobným motívom som tu mala zatiaľ len jeden. Keď som sa dozvedela o zasnúbení, veľmi som sa potešila, že budem mať príležitosť pripraviť druhý. Po tom, ako som videla ilustračný obrázok k výšivke "Purrfect Partners", kde bola výšivka zavesená na vešiačiku, som si vymyslela, že to tentokrát spravím takto. A tak bol zapojený do tvorenia aj môj drahý, lebo ho bolo treba vyrobiť na mieru :o). Motív mi pomohla vybrať kamarátka a zvyšok bol na mne...

Veľmi sa mi na tomto obrázku páči ten ornamentálny rámik a po 20 rokoch som si opäť vyskúšala retiazkový steh, ako aj detail s kľúčikom, ktorý zamkne dve srdcia navždy dokopy. (Tie nitky, ktoré ho držia, som zafarbila rovnako ako kľúčik, len som omylom zmazala tú správnu fotku.)







Peknú nedeľu prajem!



Mohlo by sa páčiť

4 comments

  1. Ja odpadnem, to je tak pekne. Mam oci pre plac, ze ja nedokazem taketo nieco. A aj predavas napr. pohladnice? Opat konstatujem : Naaadherna praca. Zelam vela uspechov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, Katka. žiaľ záujem o to nie je, ale nejaké mám zavesené na Sashe, keby náhodou. a pohľadnice by som veľmi rada, ale nechcem, aby to nakoniec zostalo trčať niekde v krabici. Zopár motívov ale pripravených mám, a keď zvýši čas, tak skúsim, ako to dopadne :-)

      Odstrániť
  2. Ja idem pozriet na Sashe, budem potrebovat nieco pekne a Tvoja tvorba je to prave orechove co potrebujem. Viem, ze v krabici to trcat nebude na 100%.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kiež by to tak bolo :-) snáď Ti raz nejako poslúžim v tomto smere budem Ťa môcť niečím svojím potešiť :-)

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.