❆ Vianočné pozdravy ❆

24 decembra



Veselé Vianoce prichádzam Vám priať,
aby človek človeka mal stále rád.
Aby jeden druhému viac šťastia prial,
aby ten nový rok zato stál.



Viem, že by tu už mali byť dva príspevky z projektu, no doplním ich dodatočne. Dnes touto cestou posielam skromné prianie krásnych sviatkov za pomoci pozdravov, ktoré som vyrobila. Obrázky som mala nachystané, sú to tie, ktoré sa objavili počas minuloročného adventu a stromček sa tu objavil presne pred rokom. Už vtedy som sa rozhodla, že z nich spravím vianočné priania. Keby som na nejakú dobu neprišla o počítač a s tým o chuť tvoriť, bolo by ich viac, no na druhej strane, koľkým ľuďom môžem poslať takýto špeci DIY pozdrav. Netreba si vyčerpať všetkých naraz :o).



Opäť mi skvele poslúžili výkresy z Lidla, ktoré mali aj tento rok a samozrejme som si doplnila zásoby. Neviem, kam sa stratilo "Zuzka, ty vieš krásne písať, ty budeš písať triednu kroniku.", lebo v poslednej dobe škriabem ako kocúr a tak som veršík, rovnako ako pri tých k Veľkej noci, vytlačila, vlepila dovnútra a vyzdobila ešte nálepkami (ďakujem, Babs, za ne :-)). No a už len vložiť do obálky, ktorú som si poistila ešte nálepkou, lebo akosi nechcela držať zatvorená a odoslať na správne adresy.





Aj napriek tomu, že som ich posielala na poslednú chvíľu, všetky dorazili včas a veľmi pekne ďakujem za správy a pozitívne ohlasy na ne!


Mohlo by sa páčiť

4 comments

  1. Krásné, to potěší takhle vlastnoručně vyrobené přání. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za seba hovorím určite hej :-) Ja takéto rada a som rada, že som našla aspoň malú skupinku ľudí, ktorí nad tým nepregúlia očami :-) (teda aspoň dúfam :-D) Ďakujem ti ♥

      Odstrániť
  2. Krásné mě úplně dostal ten ptáček, možná sýkora to je nejsem si jista ale je to úplně dokonalý :) Krásné Vánoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Hanička. Vtáčik je "chickadee", je to ten, ktorý ma prvotne inšpiroval k nechtom u Veve :-) V podstate je to vtáčik príbuzný sýkorkám, takže ňou si nebola ďaleko :-)

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.