Svadobné blahoželanie

02 júla



Je pravda, že moje plány s týmto príspevkom boli celkom iné a už dávno tu mal byť, ale to je tak, keď ste trdlo. A pritom som sa tak na neho tešila. Je to totiž môj prvý ozajstný scrapbookový pokus. Ja viem, dovolila som si tak nazvať aj sovy (1, 2 a 3), čo som vyrábala, aj som si v minulosti objednala nejaký materiál na tvorenie, ale až teraz nastal ten okamih O. A za všetkým bola jedna svadba dvoch cyklistických nadšencov, ktorí by možno dnes, keby neoslavovali svoj veľký deň, určite pozerali Tour de France :-)

V podstate som k tomuto počinu prišla ako slepé kura k zrnu. Nechcela som kupovať obyčajné klasické prianie, keď sa venujem tvoreniu, no začal mi v hlave vŕtať červík, či môj pôvodný nápad bude dosť. V týchto pochybnostiach ma zastihlo video od Organizátorky a bolo vymaľované. Dopozerala som ho, červík sa zavŕtal ešte hlbšie a už aj som ťukala www.organizatorka.sk :-D Keď som tam našla pár na bicykli, bolo to jasné. Bolo mi jasné aj to, že je týždeň do svadby a nebudem si môcť dovoliť žiadnu únavu po návrate z práce. Ešteže som si deň blbec vybrala deň predtým...

Takže hneď, ako sme sa navečerali, vytiahla som všetko, čo by sa hodilo a začala som vyberať. Z pôvodného zámeru vypadlo niekoľko vecí a výherný layout vyzeral ako ten tu nižšie.



Problém bol v tom, že papier, ktorý som si vybrala bol tenký a keď som nalepila vnútro, tak sa v zhybe roztrhol. Ajajaaaj, zachovaj pokoj, Suzi, pokoj, to dáš, nádych, výdych... Takže obrázok použitých vecí mi bol na nič a toto bol finálny výber použitého materiálu, zabudla som len na lepidlo.


Sady papierov - TEDi
Výsek z lepenky - Pár na bicykli (Wicinanka)
Papierové kvety - Tales of You And Me (Prima Marketing)
Pečiatka s bicyklom - Creative v Panta Rhei (Aladine)
Zlaté písmenká a čísla - Cretive Panta Rhei (Efco)
Zlaté srdiečka - Sada nálepiek z Lidla (Crelando)
rezačka, obojstranná páska, trblietavá washi páska

A potom sa šlo na fotenie. Veľa fotenia. Z každej strany, uhla. Veľmi fotografický kus :-D. Neviem, čo by na to povedali profíci, ale ja som s prvým pokusom celkom spokojná. 








Takto vyzeralo blahoželanie pred tým, ako som nalepila veršík. Joj, škoda, že ma nechcela kopnúť múza a nešlo mi zložiť originálnu básničku.



Áno, pásku som opäť, ako pri pohľadnici ku Dňu matiek nalepila najprv na samolepiaci papier a následne vysekla.


A takto vyzeralo finálne vnútro.









Obálku som najprv ozdobila kvietkami, potom bicyklom, nakoniec prišli zlaté písmenká. Tie na recyklovanom papieri, z ktorého je vyhotovená obálka nechceli veľmi držať, takže som zvedavá, v akom stave sa dostala do rúk novomanželom :-))).






Ešte raz veľa šťastia, lásky, najzadených kilometrov a stovky ďalších selfies :o)


Mohlo by sa páčiť

2 comments


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.