Daniela

29 júla

Už to je nejakých pár mesiacov, čo som sa dala s radosťou ukecať na blogerský "swap". Ako to už u mňa býva zvykom, všetky, alebo teda väčšinu, udalostí prijímam s veľkým nadšením a neodolám pri takejto príležitosti podarovať aj niečo vlastné. Niečo podobné som už ukázala v príspevku venovanému darčeku na pamiatku na blogerské stretnutie.

Daniela je veľmi milé dievča a nedá sa neobľúbiť si ju. Keďže môj výmenný balíček putoval až do Írska, kde Daniela žije, tak som si dala na balení veľmi záležať. Nechcela som dať okolo balíčka len stuhu, pretože viazanie mašlí mi veľmi nejde a práve sem som zakomponovala svoje "viazanie".


Pre tento účel som si zvolila vyšité meno a malého motýlika na vyplnenie prázdnejšieho miesta. Všetko samozrejme ladilo s krabičkou :o) Keďže samotný vyšívaný pás by bol smutný, okraje ozdobila čipka.


Nie každý dokáže takéto niečo oceniť, ale je to súčasť mňa, výšivka ako darček je so mnou už niekoľko rokov, ale keď vidíte, že to potešilo, údiv, alebo slzy v očiach, hreje ma to pri srdci a dojíma ma to. A priznávam, že aj na tú diaľku, keď som sledovala video z rozbaľovania môjho darčeka, tak som si pri ňom aj poplakala.

Pekný večer!

Mohlo by sa páčiť

3 comments

  1. To je o mne... to je o mneeee... to je O MNEEEEEEEEEEE a ešte tej peknej výšivke... :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, obdivujem ako niekto moze robit take krasne veci. Super napad a krasna praca.


    http://theshortiesfashion.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.