Diár 2014

11 decembra



Dnes si oddýchneme od vyšívania a aby som zase o tom nepísala vo februári, tak pridávam veľmi čerstvú záležitosť už dnes.

Ako som spomenula pri tom predchádzajúcom, nezvyknem nadávať na tieto diáre, veď ich vkladajú "zadarmo" k časopisu. No keď som z tohtoročného bola mierne sklamaná, tentokrát som veľmi. Ja som si vedomá, že si môžem kúpiť iný, ale načo kupovať iný, keď kupujem Evu a tam diár je priložený. Ale keď to má byť darček pre čitateľky, nemusí pôsobiť tak hnusne lacno. Za mňa vedie červený koženkový na rok 2011 a potom ten ňom. A čo je to za diár bez riadkov??? Kým pri tom minulom ma naštvalo hlavne toto, včera ma dorazil aj obal. Nehovoriac o tom, že po rozbalení som zistila, že je opäť bez riadkov. Ešte sa mi podarilo vybrať si zo všetkých asi jediný (keď som sa potom vrátila a prezrela ostatné, to tak vyzeralo), ktorý mal pokrivenú väzbu.

A tak, keď sme prišli domov z nákupu, ja som si zobrala k telke zábavku. Diáru Maťo dal dole strunu, ja som zatiaľ pohľadala tapetu (našla som ešte kúsok z tej, ktorú som použila tu), potom odmerala a jednoducho ho opäť, ako ten minulý, oblepila. Tentokrát ale z oboch strán!











Potom som dala naspäť nasadiť strunu, vložila som tam podložku z toho minulého a nasadila som magnetickú záložku, ktorú som dostala z DM-ka. Záložka bude mať miesto v prehľade mesiaca a podložkou budem značiť aktuálny týždeň, tentokrát stužku vynechám.

Inak tento je tenší, čo znamená, že je v ňom menej reklamy, teda aspoň sa mi zdá. Reklamy netrhám, celkom fajn to poslúži na oddelenie mesiacov a zvyknem si na to nalepiť mesačný plán (ako napr. čo chcem v daný mesiac vyšiť). No a na porovnanie prikladám spoločnú fotku zo starým, tohtoročným :-)

Pekný deň!


Mohlo by sa páčiť

4 comments

  1. No moc sa teda neposnazili... :) Ako zena s fachu kancelarskych potrieb mozem povedat, ze ten diar ma hodnotu asi tak 30 az 40 centov... :) :) :) Napriek tomu, urobila si si to super, tiez vsetko vylepsujem, ked sa mi to nezda... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. akože keby som mala veci, čo potrebujem, tak si diár spravím sama s vlastným dizajnom :-D ale tak na doma mi stačí aj takýto vytunený, že áno :-)
      a vzhľadom na to, koľko je nakydanej reklamy v každom čísle, tak mohol byť ozaj lepší :-/

      Odstrániť
    2. S tymi reklamami mas uplnu pravdu, viem si predstavit, ze ich je tam neurekom. :) No ale mna by najviac rozladilo to, ze tam niesu riadky... :D Ja tiez pouzivam svoj PaperBlank viac ako zositik, nez diar s datumami. ;)

      Odstrániť
    3. dalo by sa povedať, že na každej druhej :-/

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.