Jeden júnový miš-maš

30 júna

Neviem, ako sa mi to podarilo (no dobre, asi tuším), ale každý júnový pokus o príspevok zlyhal. Hoci som tajne dúfala, že stihnem aspoň tri, ktoré by sa tu počas júna mali objaviť. Nevydalo... A tak aspoň jeden malý miš-maš, ktorý nemá svoje miesto na blogu, za to mi ho zaberá v počítači.

Začnem tým (zatiaľ) najdôležitejším bodom dnešného roka. Presťahovali sme sa do vlastného domčeka a konečne mám vlastný priestor. Veľa priestoru. Vrátane mojej vysnívanej zašivárne :o) Tyrkysová mačička od Marcelky bola prvá dekorácie do nej...







V podstate je všetko ešte stále premiestňované a hľadá si to dokonalé miestočko, ale základ by bol :-). Keď už sme sa obrázkami dostali k mojej čitateľskej vášni. Áno, už mám plno, no neprestávam si aj tak rozširovať zbierku.





No, svoje nákupy síce fotím s úmyslom ich dať na Instagram, no väčšinu z toho tam ani nedám. Ešte by ste si mysleli, že som nákupná maniačka a načo mi je toľko nálepiek, pečiatok, papierov... keď aj tak to tu mrzne. Hmm, asi pre istotu. Raz sa to podarí a ja mám všetky nápady poznačené... Moje nekonečné zdroje plytvania úspor sú Lidl, TEDi, Tiger, Creative, KIK a najnovšie JYSK :-).





Aj môj vylepšený diár od Dermacolu by bol rád, keby sa v ňom ukazovali véčka a nie x.




A nielen on, ale aj napríklad tento...



Obávam sa, že toto sú jediné dva vyšívacie počiny. Táto časť trávenia môjho času mi dosť chýba. Ani tuto pohľadnicu ku Dňu otcov som nemala kedy spraviť. Ale z časopisu, ktorý ku mne docestoval po menších útrapách sa aj tak teším.




Aspoň že jesť a maškrtiťsa musí... 

 











Kvôli vybavovačkám okolo domu a následné sťahovanie a zariaďovanie som si nestihla užiť ani jar a z tohtoročnej mám asi tak 6 fotiek. Zástupcov fotkovej časi blogu som poverila dve koláže z posledných dvoch podujatí, na ktorých som bola.




Ale nie je všetkým dňom koniec. Snáď cez predĺžený víkend budem dostatočne relaxovať, upravím fotky z Folklórnych slávnosti, či stredovekých dní, nejaké tie videá a tu je malá upútavka na najbližší :-).



Pekný večer!


Mohlo by sa páčiť

6 comments

  1. Nejdřív jsem si říkala, bože, ten domeček ♥ A pak přišly fotky jídla...já mám hlad. :D Máš to strašně pěkný v tý svý místnůstce. Pokochala jsem se jak zařízením, tak knihami. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D :-D :-D
      Ďakujem, Romča, ešte mi tam zopár vecí chýba dokončiť, ale teším sa z nej :-)

      Odstrániť
  2. Máš to tam naozaj krásne zariadené :)
    A tiež som dostala chuť na tie dobroty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to tam krásne, určite sa Ti bude skvelo tvoriť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Premiéra tvorenia vyšla, tak hádam :-D Ďakujem ♥

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.