❆ 2. adventná nedeľa: Mačička "Radosť" ❆

08 decembra


Rozhodovala som sa medzi receptom a obrázkom, zvíťazila nakoniec mačička a advent nechám v duchu vyšívanom. Recept sa ale objaví čoskoro. A v sobotu som sa pustila do veľkého upratovania a začiatku dekorovania, takže sa možno objaví aj z výzdoby :-) Teda jedna vec to bude na sto percent ;-)

Táto mačička ani veľmi lemovanie nepotrebovala, ale aj tak som jej ho dala, vyzerá predsa len ucelenejšie. Obrázok je z knihy "Fast & Festive 50 Christmas Designs".







Pekný adventný večer!

Mohlo by sa páčiť

6 comments

  1. Krásná Vánoční číča :) dneska když jsem šla nakoupit, tak tam jedna čičina loudila něco na zub. Už jsem myslela, že půjde se mnou domu ale nakonec si to rozmyslela. Nabídla jsem jí rohlík a nechtěla :D to zas takový hlad zřejmě neměla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) mám toľko obrázkov, že si neviem vybrať :-D Volím také, ktoré sú rýchlo vyšité, budúci rok musím začať skôr :o) Možno jej bol rohlík málo, vieš, aké sú mačky vychcané :-D

      Odstrániť
  2. Ta je hezká :) Taková roztomilá, navozuje mi pocit té kočičií lenivosti u krbu v teplíčku - něco, co bych na Vánoce určitě brala (neb mi Fancouz ještě nedovolil vyvrtat do zdi díru a narvat tam krb :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D si k stene "nalep" nejaký fake-ový, vytvorte nejakú napodobeninu, dajte elektrický plameň a budeš mať. krb by som veru aj brala, raz ho aj mať budem!

      Odstrániť
    2. Hmm ty fakeový žerou hrozně elektřiny, kdo to bude platit ten účet? :D

      Odstrániť
    3. ozajstné zase veľa dreva, tak si plameň asi budeš musieť predstaviť :-D

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.