◠◦◡ ❦ Náušničkový ❦◡◦◠

06 marca


Občas by bolo celkom fajn, keby som sem pridala aj vec, kvôli ktorej pôvodne tento blog vznikol, len sa to potom nejako zvrtlo niekam inam. Občas sa stane, že ma niečo motivuje a po dlhšom čase si niečo vyrobím. Pre seba... 

Tieto vznikli náhodou, keď ma inšpirovala iná blogerka, ktorá upla na Facebook fotku, že si dvoje kúpila vo výpredaji a bude ich prerábať. Tak som dostala chuť na niečo s tyrkysovou farbou (ako keby som takých nemala dosť, že áno :-D). Lenže mi chýbali potrebné zlaté kombinácie a vznikla kombinácia so striebornou a fialovou. V čase, keď som cvakla jednu fotku, bol druhý (a posledný) sneh, teda poprašok, tejto zimy :o) Dostali meno "Turquoise lavender".





K týmto ma inšpiroval pozdrav, ktorý som Babs posielala ku koncertu Depeche Mode. A keďže je mačkofil, tak som k nim pridala aj mačací prívesok a poslala ich v balíčku spolu s pozdravom. Tak sa mi páčili, že som si musela spraviť také aj pre seba :-) A ešte čosi, nazvala som si ich "Wild cats" :o).






Od spomínanej Babs mi v jednom balíčku prišiel krásny čierny náramok, ktorý ma inšpiroval k vytvoreniu náušníc s ním ladiacich. Pôvodné sú na prvej fotke, potom som ich prerobila, lebo tento typ z mojej dielne sa mi nepáči :-/ A nové sú práve ten typ, ktorý mám zo svojej dielne najradšej. Dostali meno "Black pebbles".






Keďže vonku je čoraz farebnejšie, tak som si spravila jedny o niečo dlhšie, ktoré sú vyskladané z ohňoviek a brúsených hexagónkov. Zelená vedľa žltej trochu zaniká, ale naživo a bez úpravy fotky je výraznejšia. Ich meno je "Colorific".





Takto vyzerali náušnice priložené spolu s náhrdelníkom k oblečeniu. Dostala som ich ešte s ďalšími, že určite nebudú využité a že mne sa môžu koráliky hodiť. Čiastočne už sú rozobrané (aj materiál na čierne bol z toho jedného). Náušnice boli celkom použiteľné, tak som si ich nechala celé. Týmto som odstránila vrchnú divnú sploštenú vec, takže úplne malá úprava a čierne ešte na úpravu čakajú. A časom si k týmto spravím asi náramok. Nazvala som si ich "Lavender love".






A na záver kvietkové s mašličkou. Zakomponovala som do nich jednu millefiori a keď už sú tam tie kvietky, tak som k tomu pridala kovovú mašličky. Tieto sú mojim favoritom. Schválne som vybrala červeno-bielu kombináciu, sú také retro :-) Dostali meno "Millefiori bows".





Pekný deň prajem!


Mohlo by sa páčiť

5 comments

  1. Krásné kousky, já teď vůbec náušnice nenosím, nějak se totiž nechtějí kamarádit s ušiskama. Vždy mě začnou bolet ať vezmu zlaté či stříbrné a nejde bože klasickou bižu. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. stretla som sa s tým mnoho krát, alergia nielen na obecné kovy ale aj na zlato a striebro. našťastie sa s takým niečím nemusím potýkať a dúfam, že to ani nebude, lebo takéto čačky milujem

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.