Stojan na perá/ceruzky

29 augusta


Minulý rok mi to nevyšlo, ale tento rok som to už odkladať nechcela. Už len preto, že som v skrini vyše roka obchádzala niečo, čo malo byť už dávno v smetnom koši 😂.

Keďže sa blíži návrat do školských lavíc, mám tu pre vás jednu inšpiráciu práve na túto tému. Celkovo som mala v pláne tri inšpirácie, ale nejako som sa rozbehla s pohľadnicami a buď si ich nechám (opäť) na budúci rok, alebo na začiatok septembra.
Takýchto príspevkov je na internete veľa, nie je to žiadna novinka ani moja vychytávka. Nič mi však nebráni v tom, aby som ukázala svoju verziu. Ak by som doma vyšla na povalu, možno by som tam našla aj tú pôvodnú, ktorú mi mama vyrobila, keď som chodila na základnú školu z plechoviek od šampiónov. Už vtedy som bola maniak na pastelky, ceruzky, perá a stále bolo málo miesta na ich uskladnenie, tak oco zbrúsil ostré okraje plechoviek a mama obalila plechovky do alobalu 😊. Neskôr, na strednej škole, som si vyrobila vlastné, keď som plechovky oblepila samolepiacou tapetou. 

Tým sa dostávam k tomu, že možností dekorovania je veľa. Je na každom, aký spôsob si zvolí, či obaly natrie, obalí, ozdobí servítkovou technikou, či oblepí. Ako základ môžete použiť papierové rolky, či plechovky. Ja som si najprv doniesla rolky, ktoré nám zostávajú po plotrovacom papieri, ale potom som si predstavila, ako ich režem a radšej som ich použila na uskladnenie kanavy a výšiviek a odložila som si obaly od maškŕt. Inšpirovať som sa nechala stojanom, ktorý som kedysi používala a mohla som začať.


Použila som:
♥ obaly od maškŕt (obal od Pringles som zrezala na polovicu)
♥ sada papierov (Crelando)
♥ rezačka papiera (Fiskars)
♥ ceruzka, pravítko, nožnice, obojstranná páska
♥ sada výsekov Original Collection SD005 (EnoGreeting)
♥ lepiaca čipka (Tedi)
♥ trblietavá washi páska (Ševt)
♥ tenká washi páska (Tiger)
♥ motýliková vysekávačka (Crelando)
♥ zvyšok bieleho výkresu



Na narezané papiere som z druhej strany nalepila obojstrannú lepiacu pásku a obaly som premenila na shabby chic stojan na perá, ceruzky a pomôcky. Jasné, nezabudla som na moje poznávacie motýlikové znamenie 😁. Hotové nádobky stačí potom už len prilepiť lepiacou pištoľou k sebe, či o podložku alebo ich nechať jednoducho len tak samostatne.








Pekný večer!

Mohlo by sa páčiť

2 comments

  1. Zuzka, veľmi dobré spracovanie... a čo, že je takých návodov veľa.. veľa je všetkého. Každý má svoju verziu a dôležitá je radosť s ktorou tvoríme, to že nás to baví a dávame do toho kus srdca. Možno nie každý to vie oceniť, ale ja Ti tlieskam ! Len tak ďalej a teším sa nové články. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď toto a ja už som to tak dlho nosila v hlave, že som musela spraviť tú svoju verziu :-) Veľmi pekne ti ďakujem ♥ Už mám vypracovaný plán na september, tak snáď sa bude na čo tešiť :-)

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.