Mimoň

08 apríla


 Máte radi Mimoňov? Tak vás dnešným príspevkom pobavím :-). Vyrobila som jednu vtipnú pohľadnicu pre Arvonku, ktorá mala nedávno narodeniny a Mimoňov moc ľúbi. Sranda musí byť, nie? Jaj, ja sa tak teším na moju budúcu vysekávačku, ktorá mi uľahčí prácu, lebo tvar tela by lepšie vystrihli aj škôlkari.


Keď už narodeniny, tak aj s balónikmi.  Telo, ako som spomenula, som vystrihla. To isté platilo aj o gatiach, či rukách a páske cez oči. Na ostatné som použila kvietkové a kruhové vysekávačky a na bielu časť očí vysekávacie kliešte, najmenšiu čiernu časť som dokreslila fixou. Text je pečiatka (resp. fólia z nej), ktorú som si kupovala práve kvôli tejto pohľadnici. Všetko som si nachystala, rozložila, zlepila, okraje dorobila bodkovanou páskou a výtvor hodný škôlkara bol na svete.






Ale aj napriek tomu, ako ma môj výtvor pobavil, sa tuším Arvonke páčila. Ani som nestihla povedať, že žltú obálku otvárať až na narodeniny :-D.

Pekný deň!

Mohlo by sa páčiť

4 comments

  1. Jasné, že sa mi páčila! Stále ju vyťahujem z obálky a obdivujem :) Vidíš to, v tej erufórii som otvárala a otvárala a ani som ti nedala šancu ma zastaviť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som videla tú radosť, ako si sa na to vrhla, tak by som asi ani nemala to srdce povedať ti to :-D

      Odstrániť
  2. No vždyť je to boží :))) Moc se ti to povedlo ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podarený je, to hej, ja som sa zakaždým pri pohľade na neho musela zasmiať :-D Až ma štvalo, že nemám žiadneho "reálneho" Mimoňa doma :-D

      Odstrániť


Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.